Arbor Noord Nederland

Onderzoek

Onderzoek

Arbor Noord Nederland BV kan voor u een zogenaamd VTA-onderzoek (Visual Tree Assessment) verrichten, op basis waarvan een gericht vervolgonderzoek kan plaats hebben ten aanzien van onderwerpen als bemesting, zuurstofvoorziening, schimmels, waterhuishouding, grondverdichting en schade door lekkende nutsleidingen.

Tijdens het inspecteren van de bomen kunnen er verschillende instrumenten worden gehanteerd, zoals o.a. grondmetingen, zuurstofmetingen, trekproeven, restwandbepalingen, en overig boomonderzoek m.b.t. de veiligheid voor de leefomgeving en de gezondheid van de boom. Wij hebben gecertificeerde boomveiligheidsinspecteurs in dienst.

Telefoon

050-5411063 / 06-51190084

Arbor Noord Nederland

Flensburgweg 10, 9723TN Groningen

Plan een afspraak in

Arbor Noord Nederland

Certificering

NVTB

Lid van de NVTB (Nederlandse Vereniging van Taxateurs van Bomen) en beëdigd boomtaxateur.

ISA

Lid van de 'International Society of Arboriculture'

KPB

Aangesloten bij de Kring Praktiserende Boomverzorgers.

Vrijblijvend overleg?

Wil je meer weten over onze dienstverlening of vrijblijvend een specialist naar jouw project laten kijken, neem dan contact op.

Een selectie uit onze

Opdrachtgevers

5/5
Arbor heeft ons geholpen bij het verplanten en in depot nemen van 17 grote lindebomen voor de nieuwe parkeergelegenheid aan het Damsterdiep te Groningen.
gemeente groningen
Gemeente Groningen
5/5
Wij hebben Arbor ingeschakeld voor het taxeren van 125 Essen aan de Godlinzer Oude Dijk. Dit teneinde de schade veroorzaakt door zeer groot transport vast te stellen.
gemeente Delfzijl