Arbor Noord Nederland BV - Specialist op het gebied van bomen en groenvoorziening Arbor Noord Nederland BV
 

 

Lid van de NVTB (Nederlandse Vereniging van Taxateurs van Bomen) en beëdigd boomtaxateur.
Aangesloten bij de Kring Praktiserende Boomverzorgers.
Lid van de 'International Society of Arboriculture'

Over Arbor

Sinds 1985 houdt Arbor Noord Nederland BV zich bezig met de zorg voor bomen. In de loop van de tijd heeft ons bedrijf zich ontwikkeld tot een van de meest vooraanstaande ondernemingen in boomverzorging, boomrooierij, groenvoorziening, boomadvisering en boomverplanting in Groningen en het noorden van het land.

Met een team van goed opgeleide boomverzorgers wordt gewerkt in opdracht van zowel overheid, bedrijfsleven als particulieren. Onze tien vakspecialisten beschikken daarbij over een uitgebreid eigen machinepark.

Onze werkzaamheden beslaan het gehele veld van het onderzoek naar het gegeven probleem tot de uiteindelijke boomverzorging.

 

CO2 PRESTATIELADDER.

Het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen speelt een belangrijke rol binnen de beleidsvoering van Arbor Noord Nederland BV. We zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheid ten aanzien van het milieu, de schaarsheid van fossiele brandstoffen en het gebruik ervan.
Ons beleid is er op gericht, te komen tot een reductie van onze CO2 emmissies.
Voor meer informatie : zie verder onder "Nieuws"


BTW nummer: NL.8228.30.073.B01                                    Arbor Noord Nederland BV                                    Kamer van Koophandel nummer: 50102974